Θέματα Μαθηματικών Διαγωνισμών "Θαλής 2017" και 'Εύδημος 2017"

Κάντε ΚΛΙΚ εδώ για να δείτε τα θέματα του Πανελλήνιου Μαθη...

Αποτελέσματα Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 2017.

Κάντε ΚΛΙΚ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τη σχολή επ...

Θέματα και λύσεις 7ου τοπικού μαθηματικού διαγωνισμού "Εύδημος 2016" για την Α' Γυμνασίου.

 Πατήστε εδώ για να δείτε τα θέματα του 7ου τοπικού μαθημα...

Εισαγωγή αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοι...

Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από τα Δωδεκάνησα.

Τα ονόματα των επιτυχόντων σ? όλα τα σχολεία στα Δωδεκάν...

Αποτελέσματα Πανελλαδικών εξετάσεων 2016.

Κάντε ΚΛΙΚ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τη σχολή επ...

Απεβίωσε η μαθηματικός Καλλιόπη Καστρουνή

Στο πένθος και τη θλίψη έχει βυθιστεί ο εκπαιδευτικός κόσμος...

  • Θέματα Μαθηματικών Διαγωνισμών "Θαλής 2017" και 'Εύδημος 2017"

  • Αποτελέσματα Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 2017.

  • Θέματα και λύσεις 7ου τοπικού μαθηματικού διαγωνισμού "Εύδημος 2016" για την Α' Γυμνασίου.

  • Εισαγωγή αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017

  • Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από τα Δωδεκάνησα.

  • Αποτελέσματα Πανελλαδικών εξετάσεων 2016.

  • Απεβίωσε η μαθηματικός Καλλιόπη Καστρουνή

  • Υπουργείο Παιδείας: Αύριο το πρωί τα αποτελέσματα της εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Εκπαιδευτικό Υλικό

 

Σεπτέμβριος 2011

30 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ: Η εγκύκλιος για την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών

Την υπουργική απόφαση του 2008 , του πρώην υπουργού Παιδείας Ευρ. Στυλιανίδη που προβλέπει μαθήματα, τα Σάββατα, τις αργίες ,περικοπή εκδρομων και προσθήκη ωρών στο ημερήσιο πρόγραμμα καλεί η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπύλου, τα σχολεία να εφαρμόσουν για την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών , λόγω καταλήψεων, με εγκύκλιό της.

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ειδικότερα η εγκύκλιος (ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ) της υφ. Παιδείας ορίζει τα εξής:

Η  ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΘΕΜΑ: Λειτουργία σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σας ενημερώνουμε ότι οι διδακτικές ώρες που δεν πραγματοποιούνται λόγω καταλήψεων θα αναπληρώνονται οπωσδήποτε σύμφωνα με την υπ΄ αρίθμ. 22143/Γ2/ 21-02-2008 Υπουργική Απόφαση (Β΄ 357), φωτοαντίγραφο της οποίας σας επισυνάπτουμε.

Για το λόγο αυτό να προχωρήσετε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες, για να κινηθεί η διαδικασία που προβλέπεται στη σχετική Υ.Α., ώστε η κάθε σχολική μονάδα να προβεί σε πρόταση για τον προγραμματισμό της αναπλήρωσης των μαθημάτων που δεν πραγματοποιούνται.

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Read more

Ανακλήσεις , Τροποποιήσεις , Αποσπάσεις εκπ/κών Δ.Ε. από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ για το διδακτικό έτος 2011-12. (Β ΦΑΣΗ)

Υπόγράφηκαν από την υπουργό Αννα Διαμαντοπούλου οι αποσπάσεις, ανακλήσεις και τροποποιήσεις των καθηγητών από Νομό σε Νομό (Β ΦΑΣΗ). ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία αποσπώνται έως την   Τρίτη, 04/10/2011.

Read more

28 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεδριάζει η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Ρόδου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε να προσέλθετε την 29η του μηνός Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 μ.μ., στην 2η τακτική συνεδρίαση  του  Διοικητικού Συμβουλίου του  Νομικού  Προσώπου Δημοσίου  Δικαίου  με  την  επωνυμία΄΄ Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ρόδου ΄΄ που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ρόδου, Πλατεία Ελευθερίας 1, στην αίθουσα εθιμοτυπίας ( 1ος όροφος ) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

1. Ενημέρωση μελών Δ.Σ από τον Πρόεδρο .
2. Συγκρότηση και ορισμός Μελών Ομάδας Διοίκησης Έργου ( ΟΔΕ) του ΝΠΔΔ , στο πλαίσιο της εφαρμογής του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑ .

3. Αποδοχή επιχορήγησης Δήμου Ρόδου για τις Λειτουργικές Δαπάνες των Σχολείων Β/θμιας Εκπ/σης Ρόδου.
4. Καθορισμός και Σύσταση << Συμβουλίων Σχολικής Κοινότητας >>για τις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ρόδου .
5. Συγκρότηση Επιτροπών Ελέγχου Λειτουργίας των σχολικών κυλικείων στις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ρόδου .
6. Ορισμός μελών Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης των Διαγωνισμών Προμηθειών έτους 2011 που διεξάγει το ΝΠΔΔ . ( ΕΚΠΟΤΑ)
7. Ορισμός Μελών Επιτροπής Παραλαβής των Προμηθειών των Διαγωνισμών που διεξάγει το ΝΠΔΔ .
8. Έγκριση μελέτης και όρων Διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων Β/μιας Εκπ/σης Δήμου Ρόδου.
9. Έγκριση μελέτης και όρων Διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού για την προμήθεια γραφικής ύλης και υλικών γραφείου για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων Β/μιας Εκπ/σης Δήμου Ρόδου.
10. Ορισμός μελών Επιτροπής Αξιολόγησης Προσφορών για απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών έτους 2011 που διεξάγει το ΝΠΔΔ για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων Β/μιας Εκπ/σης Δήμου Ρόδου ( Π.Δ 28/1980 ) .
11. Ορισμός μελών στην Επιτροπή Βεβαίωσης Καλής Εκτέλεσης εργασιών έτους 2011 που διεξάγει το ΝΠΔΔ για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων Β/μιας Εκπ/σης Δήμου Ρόδου ( Π.Δ 28/1980 ) .
12. Έγκριση της δαπάνης με απευθείας ανάθεση για τις εργασίες συντήρησης μηχανογραφικού υλικού ( φωτοτυπικά μηχ/τα , εκτυπωτές , Η/Υ κ.λ.π.)
13. Επικύρωση Πίνακα Κατάταξης υποψηφίων καθαριστριών με σειρά προτεραιότητας για την σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου για τον καθαρισμό των χώρων της σχολικής μονάδας ΕΠΑΛ Παραδεισίου .
14. Σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με καθαριστές /καθαρίστριες για το σχολικό έτος 2011-2012,για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων Β/μιας Εκπ/σης Δήμου Ρόδου.
15. Ολοκλήρωση Διαδικασίας Δ.2 - του έργου ΄΄ Πρόγραμμα πιλοτικής εισαγωγής Διαδραστικών Συστημάτων και συναφούς εξοπλισμού στην τάξη για μια ψηφιακά υποστηριζόμενη διδασκαλία ?Πρόταση 78 ΄΄ όπου είναι ενταγμένο το Γυμνάσιο Παραδεισίου Ρόδου .
16. Προσδιορισμός ποσού που τίθεται στην διάθεση κάθε διευθυντή των σχολικών μονάδων Β/μιας Εκπ/σης Δήμου Ρόδου για την αντιμετώπιση άμεσων δαπανών .
17. Εξέταση αιτήματος κ. Γιαννακάκη Κωνσταντίνου σχετικά με το σχολικό κυλικείο του συγκροτήματος σχολείων 2ου ΕΠΑΛ,4ΟΥ ΓΕΛ,2ΟΥ ΣΕΚ και Δ.ΙΕΚ .

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Της Σχολικής Επιτροπής
Β/θμιας Εκπαίδευσης
Δήμου ΡΟΔΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

Read more

Τροποποίηση στις οδηγίες διδασκαλίας Φυσικής Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου.

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκαν τροποποιημένες οδηγίες διδασκαλίας του μαθήματος Φυσική Β΄και Γ΄ Γυμνασίου για το Σχολικό έτος 2011-2012 .

Κάντε ΚΛΙΚ εδώ για να δείτε τις τροποποιημένες οδηγίες.

Read more

23 Σεπτεμβρίου 2011

2η φάση αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, για το διδακτικό έτος 2011-2012

Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται η 2η φάση των αποσπάσεων των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το διδακτικό έτος 2011-12.

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ανήλθαν στις 1.558 και ικανοποιήθηκαν 498 (ποσοστό 32,02 %).

Οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών δεν θα εκτελεστούν πριν καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας από την οποία αποσπώνται οι εκπαιδευτικοί.

Οι πίνακες με τα ονόματα των εκπαιδευτικών είναι αναρτημένοι εδώ.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.
Επίσης ανακοινώθηκαν  και οι Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων Α/θμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ - 2η Φάση . Για τους πίνακές και τα ονόματα κάντε ΚΛΙΚ εδώ .

Read more

Ρόδος: Προχωρούν σύντομα οι κατανομές από το Δήμο στις νέες ενιαίες σχολικές επιτροπές και προωθούνται οι προμήθειες των αναγκαίων υλικών.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

Θέμα : Προχωρούν σύντομα οι κατανομές από το Δήμο στις νέες ενιαίες σχολικές επιτροπές και προωθούνται οι προμήθειες των αναγκαίων υλικών.

Read more

Υπουργείο Παιδείας: Κατανομή μαθητών σε τμήματα στο Γυμνάσιο.

Εγκύκλιο με την οποία καθορίζεται ο τρόπος κατανομής των μαθητών σε τμήματα εξέδοσε το υπουργείο Παιδείας .

Κάντε ΚΛΙΚ εδώ για να διαβάσετε την εγκύκλιο .

 

Read more

22 Σεπτεμβρίου 2011

Προσλήψεις αναπληρωτών κλάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνει την πρόσληψη 142 αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ κλάδων ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05, ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ12.04, ΠΕ12.05, ΠΕ15, ΠΕ16.01, ΠΕ17.02, ΠΕ17.03, ΠΕ18.01, ΠΕ19, ΤΕ01.02,ΤΕ01.19,ΤΕ01.20 και ΤΕ01.37 για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε δομές της Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2011-2012.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Πέμπτη 22-9-2011 έως και την Δευτέρα  26-9-2011.

Ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών EAE, λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Για τους πίνακες με τα ονόματα πατήστε εδώ.

Read more

21 Σεπτεμβρίου 2011

Αναβολή Επιμόρφωσης για τα projects.

Σας ενημερώνουμε ότι, εξ αιτίας των κωλυμάτων που προκύπτουν από πολλαπλές απεργιακές κινητοποιήσεις και για να μη διαταραχτεί η λειτουργία των σχολείων στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς, το προγραμματισμένο για την Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών στις Ερευνητικές Εργασίες (Projects)  αναβάλλεται για το Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Οκτωβρίου

Κάντε ΚΛΙΚ εδώ για να διαβάσετε το σχετικό εγγραφο .

Read more

20 Σεπτεμβρίου 2011

Υπ. Παιδείας: Σύγκλιση των συλλογικών οργάνων Διοίκησης των Σχολικών Μονάδων για την αντιμετώπιση προβλημάτων δυσλειτουργίας.

Εγκύκλιο για την Λειτουργία των σχολικών μονάδων και την έναρξη της Σχολικής χρονιάς εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας . Συμφωνα με την εγκύκλιο  , μεταξύ άλλων , σε περιπτώσεις που εμφανίζονται σοβαρά προβλήματα δυσλειτουργίας των σχολείων προτείνει την ενεργοποίηση όλων τα συλλογικων οργάνων διοίκησης των σχολείων (Σχολικά Συμβούλια κ.λ.π.) .

Κάντε ΚΛΙΚ εδώ  για να δείτε την εγκύκλιο .

Read more

FaceBook
FaceBook
Twitter
Twitter